Young Love—1958

Opgave 4

Young love.— 1958.

Jeg står uden for min opgang og ryger. Det er min 3. cigaret. Mit blik er rettet mod en opgang længere nede af gaden. Brittas nye kæreste holder på sin motorcykel tæt ved hendes opgang. Jeg lider alle helvedes kvaler. Jalousi. Fire år, har Britta været min kæreste. Men nu ignorerer hun mig helt.

Jeg kan gå hen og lange hendes nye kæreste en på skrinet, eller skubbe til ham, så han vælter med kværnen. Og det har jeg den største lyst til. Men så har jeg sikkert også forspildt enhver chance for at vinde hende tilbage. Slagsmål og vold er ikke lige hende. Jeg er heller ikke til vold. Men lige nu, sådan en lørdag aften, har jeg mest lyst til at smadre den idiot, der sidder der i sit skide lædertøj på en dyr maskine og venter på min pige.

Vi var meget unge, da det hele begyndte. Jeg havde set hende en enkelt gang i gaden, hvor jeg lige var flyttet til.

Og, nu sad hun minsandten her  i lokalet, hvor vi skulle forberedes til konfirmationen. Jeg skottede til hende igen og igen under hele undervisningen. Kunne ikke holde øjnene fra hende. Hendes rødbrune hår skinnede som pudsede kastanjer. Hendes smil fik min mave til krympe sammen og mit hjerte til at banke vildt, selvom hendes smil aldrig var tiltænkt mig. Vi kom ud fra kirkesalen, og jeg løb hende op.

”Hej, bor du ikke i Sejrøgade?

”Jo.” Hun kiggede på mig. ”Bor du her i Øgadekvarteret?”

”Ja, også i Sejrøgade. Vi er næsten lige flyttet ind. Jeg har set dig i gaden en dag.”

”Nå.”

”Skal du hjem nu?”

”Nej jeg skal i skole.”

”Går du på Alle´skolen?”

”Nej, på Sønderbro.”

”Kan vi følges et stykke af vejen?”

”Ja, fint.” Hun trak på skulderen og kastede et ligegyldigt blik på mig. ”Så kender du nok ikke mange i gaden, når du kun har boet der kort tid?”

”Nej, jeg kender kun en der hedder Tim. Han bor i nummer fjorten.”

”Nå ham. Ham kender jeg godt. Jeg bor også i fjorten.”

”Han er min kammerat. Vi laver en masse sjov sammen, går i biffen og sådan.”

”Han er en fin fyr. Hans mor og min mor er venner.”

”Vil du med, næste gang vi skal i biffen?”

”Nej, der er vist ikke penge til biografen. Jeg har ingen far, så mor må selv skrabe ind til alt, og det er svært. Hun spinker og sparer for at samle sammen til min konfirmation.”

Endelig fik jeg et smil, der var tilegnet mig. Jeg blev helt mundlam. Resten af vejen foregik i tavshed. Vi nåede hendes skole.

”Jeg smutter ind her.” Et nyt smil fra hende, og jeg svævede i en lykkerus. Hun var min drøm.

Hun blev en del af mit og Tims liv.

Vi tre var altid sammen, lavede alt sammen. Britta og jeg holdt i hånd, og kyssede i det skjulte når vi kunne komme til det, uden Tim så på. Pludselig var det hele forbi.

 Tim sagde godnat og forlod os. Jeg stod alene tilbage med Britta i hendes opgang. Vi kyssede vildt, følte på hinanden og var lige ved at gå over stregen.  

”Kan vi ikke skippe Tim lidt? Det kan ikke være rigtigt, at vi aldrig kan være alene om noget. Vi bliver snart atten og er aldrig kommet videre end til kys og kram. Jeg vil have mere af dig.” hun så spørgende på mig.

”Skal jeg vælge mellem dig og Tim?” Jeg blev forvirret, og vidste godt hvad hun mente med … Jeg vil have mere af dig… Jeg gerne ville i seng med hende, men var ikke parat til at tage skridtet fuldt ud, før jeg var færdig uddannet som smed. Tænk hvis hun blev gravid. Lysterne brændte tit og ofte som ild, men jeg ville ikke bindes så tæt endnu. Efter flere minutters tavshed, svarede jeg.

”Hvis jeg skal vælge, vælger jeg Tim. Han er min bedste kammerat” Det røg lige ud af min mund, og jeg vidste med det samme. Det var det forkerte svar.

”Bliv voksen mand.” Hun vendte sig hurtigt og løb op af trapperne med ordene. ”Du skal aldrig snakke til mig mere, du er en nar.”

”Ok.” råbte jeg efter hende.

Nu skulle hun sgu få at mærke, at hun ikke var mere værd, end en god kammerat. Jeg kunne godt ignorere hende, til hun kom på bedre tanker

Her står jeg . Det er  mig der er  kommet på bedre tanker. Jeg vil ikke undvære hende. Ham læderfidusen, skal vippes af pinden.

Sidst jeg så hende, tæt på, så jeg smerten i hendes øjne. Mit hjerte bløder. Og, Jeg vil have hende tilbage.

 

 

 

44 tanker om “Young Love—1958

 1. Kære Marli

  Nåhh… hvor er din hovedperson en sød ung fyr, tror du har ramt en ung dreng anno 1958 rigtig godt.
  Du skriver replikker i skift med scener og det fungerer fint, når man læser.
  Dit sprog er tilpasset situationen, jeg har ingen indvendinger.
  k h mille

  1. Hej Mille.
   Dejligt at du kan lide min historie. jeg elsker at skrive om fortiden, som var så meget anderledes end den tid vores unge mennesker lever i, i dag. Tænker tit over, hvor meget der er sket i udviklinger gennem min tid,på både den ene og anden måde.Og dejligt at have alle de billeder og minder med, gennem et langt liv.
   Kh Marli

   1. hej igen Marli

    – da jeg startede med at skrive for 4-5 år siden var det også min skoletid i 50-erne, der først dukkede op i erindringen – så mine første skriverier handlede om mine første kærester og mine første år som lærer – men opgaverne på saxo førte mig vidt omkring
    kh mille

    1. Jeg elsker at skrive. Jeg begyndte at skrive i 2007. En oplevelse, der havde påvirket mig meget gjorde, at jeg måtte prøve at skrive mig ud af et sort hul. Og efter den tid, var jeg besat af at skrive.Ja, jeg lærte også en del på saxo, og jeg syntes vi bliver udfordret her i den nye skriveskole, og det er jeg glad for.
     Kh Marli

  1. Hej Finn.
   Tak for dine fine kommentarer. Ja helt sikkert, skulle min unge mand have nuanceret sit svar. Og det er han jo helt klar over, men først da det er for sent. En hel roman. Jo, den er skrevet og ligger i skuffen, og kommer måske ikke videre? Udsnittet fra mit manuskript, er lavet en del om, for at få det passet ind, så det kunne bruges til opgaven her.

 2. Hej Marli,
  Ja, vi er nok nogle stykker, som nikker genkendende til de unge år og ens reaktioner. Det er en rigtig god passage, det med at hp vælger sin kammerat frem for pigen, for det var jo netop den slags dilemmaer, man var ude i. Det kunne være en pige og det kunne være en dreng, for kammeratskab betød meget, det var det sikre.
  Men jeg har det lidt svært ved sidste afsnit. Skal det ikke være i nutid, så giver det bedre mening.
  Hilsen Ella

  1. Hej Ella.
   Tak for kommentarer på min tekst. Ja kammeratskab var guld værd i disse gamle tider.
   Og du har ret Ella. Jeg var lige smuttet i datid i sidste afsnit. Her har jeg nu rette op. Det skal selvfølgelig være nutid. Det var det opgaven gik ud på.
   Kh Marli

 3. Hej Marli

  Det er en rigtig god historie 🙂

  Det er vældig flot, at du lader os komme ind i hovedet på ham, mens han jaloux står og ser på rivalen. Tænkte flere gange undervejs, at du tegner et meget realistisk billede af HP som ung mand.
  – Indtil han ikke vil sex med hende, men fornuftig tænker på graviditet osv.

  Måske jeg er fordomsfuld, men jeg tænker, at sådan en 17-årig knægt, der får tilbudt sex for første gang – oveikøbet med hende han er forelsket i – han kaster sig ud i det uden at tænke! Men det gør ham her så ikke.

  De par linjer taber du mig. Men jeg er helt med igen der hvor han buser ud med, at hvis han skal vælge mellem vennen og hende, så vælger han vennen. Det tor jeg på 🙂

  Opgaven er flot løst ift. nutid, hp=mand, 1. person, krise.

  Tak for en fin oplevelse
  Kh Jyhark

  1. Hej Jyhark.
   Tak for dine fine kommentarer. I gamle tider, var der ikke så mange steder at søge hen, hvis man ville have sex. Som regel boede man hjemme hos forældrene, mindst indtil ens uddannelse var slut. Man fik ikke lov at have kærester til overnatning. Det var der sikkert mange grunde til. Lejlighederne var små. Der var tit mange børn, så man sov mange i samme værelse.Og ikke mindst, man skulle bestent ikke have naboerne til at snakke. Drengene kunne til nød, dyrke sex, uden at få et dårligt ry. Men pigerne skulle holde sig på måtten.Ellers gik snakken, og hun blev set ned på. Så det var for mig lidt underligt, at lade Britta være den der lå op til mere end kammeratskab. Sjove tider i 50 og 60erne, men også forældre der gik op i hvad deres børn foretog sig. Man havde bare at opføre sig ordentligt, ellers faldt der brænde ned.
   Kh Marli

   1. Ja, det er også den tid jeg er fra, så det er helt genkendeligt. Men der var også dengang promiskuøse piger, der havde sex på tørrelofter og andre lidt private offentlige steder. Og det var vist de færreste drenge, der sagde nej tak til det 🙂

    1. Hej Jyhark.
     ja, du har sikkert helt ret. Kender godt lidt til det, at nogen gik på loftet eller kælderen, hvor der var rum man kunne bruge. Og jeg husker også hvor nedladende man snakkede om “den slags piger” Det var ikke pæne ting der blev sagt om dem, hvis en pige var blevet opdaget. Men drengene fortalte også til kammeraterne: Hun er let. Det var tarveligt gjort, men sådan var tiden.
     Kh Marli

 4. Hej Marli
  Det er en skøn tekst og meget let at følge med i, når man som jeg aldersmæssigt ligger på linie med det du beskriver.
  Han er utrolig sød og meget ansvarsbevidst, og jeg synes den holder hele vejen igennem, at han afslår hendes tilbud om en tættere relation og vælger venskabet med kammeraten i første omgang.
  At han senere fortryder og vil vinde hende tilbage er en flot erkendelse, så det skal nok lykkes for ham. Jeg tipper på, at de to også finder ud af at snakke prævension, selv om det var yderst tabubelagt, på det tidspunkt.

  Kh Livsglæde

  1. Hej Livglæde.
   Det er skønt, du syntes min historie holder hele vejen. Ja, du har ret sex og prævention var et tabubelagt emne på den tid.
   I skolen skulle det forestille, man fik lidt viden om den ting. jeg tror fra 6.klasse, men jeg oplevede aldrig en lære der kom ind på emnet, eller tæt på det. Nej, nej, man lærte mere om hvordan man var indvendig. Hjerte, tarme og meget mere.:o) Men en ting var sikkert.Det var en sjov ungdomtid, i den tid. Man var en form for kliker der holdt sammen i tykt og tyndt. Sådan husker jeg det.
   Kh Marli

 5. Hej Marli

  Jeg synes det er en flot historie du har skrevet.

  Først er du inde i hovedet på hp.
  Så er der flash-back til konfirmationstiden og senere til det første kys mm.
  Direkte tale uden inkvitter hvor dilemmaet mellem de 3 kammerater afsløres, kan de ikke være sammen bare de to, engang imellem?
  Og så slutningen, hvor han står og lurer og pines over at hun er sammen med læderdyret.

  Hvis jeg skal sige noget der virkede urealistisk på mig, så var det historien om, at hp, afviste at have sex med kæresten som ung. Men det er din historie, du bestemmer selvfølgelig.

  Overskriften er stavet forkert. Der skal stå Young love, ikke sandt?

  Kh. Genboe

  1. Hej Ulla.
   Skønt at du kan lide min historie. Ja måske er det urealistisk at den unge mand afslår sex, men jeg tror ikke Britta tilbyder ham sex her og nu. Det tør hun ikke i en opgang, hvor der altid kan dukke andre op :o) Hun beder ham om at skippe Tim lidt. Og, han opfatter det som han skal skippe Tim helt. Derfor vælger han kammeraten, og vælger endda at ignore hende en tid. Hvad der var dumt. Han har sikkert tabt sin store kærlighed.
   Tænk, det der ord young. Det har jeg så svært ved. staver det forkert igen og igen. Nu sidder jeg og siger bogstaverne i mit hoved. Y-O-U-N-G. :0) Der er rettet op. Tak.
   Kh Marli.

 6. Hej Marli
  En dejlig tidstypisk fortælling. Det plejede dog at være omvendt, at det var drengen som gik, hvis pigen ikke ville have sex. Her er det en ansvarlig ung mand og det kan jo være at pigen en dag vil sætte pris på ham.
  Rigtig god læsning 🙂
  Vh Hilleborg

  1. Hej hilleborg.
   Ja historien er fra tiden, hvor jeg selv var ung. Det er rigtigt, mange piger blev skippet, fordi de ikke ville have sex med fyren. Den unge mand jeg har her, er en reel og ansvarlig type. Men jeg er bange for han har tabt Britta og må nøjes med Tim fremover. Jeg har faktisk lidt ondt af ham. Tak fordi du kiggede ind.
   Kh Marli

 7. Hej Marli

  Hun sørger for at skaffe en kæreste der larmer, så hp ved hver gang han kommer. Hun sørger for at hp ser hende stige på kværnen – men han står stadig med sin smøg, i stedet for at blive jaloux og vinde hende tilbage. Hun er jo slet ikke til vold og motorcykler. Sådan kunne det godt være.

  Hun har følt at hendes seksualitet er blevet nedvurderet, nu er det op til ham at bevise det modsatte. Men efterhånden er de kommet så langt som til at udveksle blikke igen..

  En sød historie om små konflikter med størrre virkning. Velskrevet, enkel, letløbende sprog. Jeg har ikke noget mod at læse fortsættelsen!

  De bedste hilsener
  jesper o

  1. Hej jesper.
   tak for gode og sjove kommentarer. Du har en dejlig måde at få tingene frem på. Jeg elsker når du kommenterer på den her måde.Og jeg kommer til at grine. Ja det er jo lige det hun gør. jeg har slet ikke selv set hende på den måde. Hvor er hun snu,… hvis hun gør det for få ham til at reagere. Men jeg tror det er forbi for hendes vedkommende. Det han tror, han har set i hendes øjne( smerten) er noget han ønsker.
   Måske skulle jeg ind og lave noget om i et manuskript, jeg har liggende om livet og ungdommen sidst i halvtresserne.Jeg er blevet indspiret til at lave en hel del om på noget, Efter jeg har set din måde at tænke på. Og manuskriptet ligger egentlig og venter på at blive strammet meget op.
   Kh Marli

 8. Hej Marli
  Ak ja, en svunden tid. Okay, din txt foregår før min tid, men jeg får troværdige billeder alligevel.
  Jeg har kun lidt småting:
  ‘Og, nu sad hun minsandten der i lokale, hvor vi skulle forberedes til konfirmationen.’ Her er der to ting: lokaleT og skal det ikke være forberede OS?
  Du skriver 3. cigaret (point for at få dem med!), jeg ville skrive tredje. Der er noget med, at man skal passe på med at bruge tal undtaget til fx husnumre mv.
  Tak for en velskrevet og underholdende txt anno 1958 😉
  Bedste hilsner,
  Lise

  1. Hej Lise
   Tak for gode kommentarer her. Jeg var godt klar over jeg skulle have årstal med, for tingene har jo ændret sig en del med årene. Skønt at du alligevel kunne se det for dig.
   Kh Marli

 9. Kære Marli.
  En dejlig fortælling om den første forelskelse anno 1958.
  Desværre går den ikke hp´s vej, da han alt for konkret tænkende vælger sin kammerat fremfor sex med kæresten.
  Han er en god dreng, der tænker i sin fremtid med uddannelse uden børn at forsørge.
  Britta bor med sin mor, som er alene. Måske kender hun til den voksne kvindes tilværelse med mænd gennem moderen og føler sig parat til at tage næste skridt.
  Hp siger nej, men fortryder.
  En troværdig tekst om en ung mands første erfaringer med kvinden.
  kh Bente

  1. Hej Bente
   Skønt at du kan lide min historie og syntes den er troværdig. Ja, min hp må vist se langt efter hende i fremtiden. At blive vraget frem for kammeraten ,efter næsten 4 år, er sikkert ikke sjovt for Britta. Hvad hp ikke ved, er at ham på kværnen ikke er en kæreste, men Brittas storebrors kammerat. :o)) Han er begyndt at invitere Britta ud, nu hun er ledig. Hvad mon det kan udvikle sig til?
   Kh Marli.

 10. Hej Marli.

  Hp. er søreme da en meget ansvarsfuld ung mand. forfriskende at det her er hende, der vil og ham, der tøver 😉
  Det virker rigtig godt med flashback, indrammet af historiens nutid,. og med hps tanker
  Gode miljøbeskrivelser.Troede et øjeblik vi var i Aalborg, men med Amagerskolen rykkede lige til Sjælland 😉

  Vh. Amanda

  1. Hej Amanda
   Ja her har vi en meget ansvarsfuld ung mand, der fortryder han ikke fandt et mere gennemtænkt svar til Britta.
   Dejligt du kan lide opstillingen på min tekst. tak.
   Vi er i Aalborg, så egentlig skulle der vel have stået Alle´skolen. Da de to skoler ligger tæt på hinanden i Øgade kvarteret, i Aalborg. Det tror jeg lige jeg retter op på.:o)
   Kh Marli

 11. Hej Marli
  Det er en flot og velformuleret tekst!
  Den er meget troværdig og evig aktuel.
  Jeg tror, din slutning vil stå stærkere, hvis du sletter: “…den er ligeså stor som min. Vi er skabt for hinanden.”
  Bare et forslag, som er op til dig.
  Tak for god læsning!
  Bedste hilsner fra Anne

  1. Hej Anne.
   Tak for gode kommentarer.Og dejligt at du kan lide min tekst. Ja du har ret, min historie står stærkere, hvis jeg slette et par sætninger sidst i historien. Det er hermed gjort :o))
   Kh Marli

 12. Hej Marli.

  Sød tekst du har fået dig samlet her. Hvor synd at han skulle vælge, men havde han haft et par år mere på bagen, så ville han nok have fundet en middelvej. 😉 Nu lever han så med fortrydelsen. Håber da han finder en måde at komme tæt på hende igen. Uden vold altså :).

  Fin besvarelse.

  Kh Uhrskov

  1. Hej Uhrskov.
   ja den unge mand må leve med fortrydelsen. Som du siger, havde han været et par år ældre havde han sikkert valgt en middelvej, så han ikke havde såret Britta så meget. jeg tror hun er tabt for ham. Hun har vist ikke tænkt at lægge flere år i ham, når hun blev totalt vraget til fordel for kammeraten. Tak for din søde kommentar til min tekst.
   Kh Marli

 13. Jamen det er som var det i går. Jeg blev konfirmeret i 56. Min moster boede i Morsøgade, Aalborg, så jeg har næsten været med til det hele :-). Jeg tror på han ikke tør og hun gerne vil, de har samme alder og måske er hun længere fremme i skoen. Det bliver aldrig dem. God tekst der opfylder kravene. Og beskrevet troværdigt i forhold til tiden. Jeg kunne godt undvære den sidste linie.
  hilsner ravnkilde

  1. Hej Ina
   Dejligt, at du kan lide min historie. og næsten syntes det var som i går. Du kender tiden godt, når du er samme årgang. Og du kender så også øgadekvarteret. Hvor sjovt. Ung kærlighed holder som regel ikke i længden. Og du har ret.Det bliver ikke de to. Tror ikke, du får mig til at slettet sidste linie. ;o)).
   Kh Marli

 14. Kære Marli
  Ja det kan godt være din tekst er tilbage i tiden, men billedet af drengen, der er tæt knyttet til sin kammerat, og pigen , der næsten er kvinde og synes han er et barn, det har vist ikke ændret sig ret meget.
  Måske var det meget godt at han sagde nej tak, og de kan n¨det endnu, eller han kan nå meget endnu, selv om det er svært for ham at se, når hun nu er hans drømmepige.
  Et meget fint portræt af ung forelskelse, og samtidig også et godt tidsbillede.
  Sjovt som en tekst kan være let at placere i en bestemt tid, og så alligevel være alment beskrivende.
  Flot besvarelse. Dejlig tekst.
  Aner jeg mon at ham idioten på kværnen netop er Tim?
  kh dorte

  1. Hej Dorte.
   Nej idioten på kværnen er ikke Tim.:o)) Ja, de ungdomsforelskelser bliver sjældend til noget. jeg er glad for du kan lide min historie.
   Kh Marli

 15. Hej Marli
  Selv om det her er før min tid, så er der ingen problemer med at følge med og se det hele for sig. Jeg synes du fanger den unge mand rigtigt godt også sprogligt. Det er så fint med den larmende motorcykel, som jo slet ikke er hende, og nu er der så også blikke mellem dem igen. Men det bliver nok ikke dem.
  Kh
  Sarah

  1. Hej Sara.
   Tak for kommentarer på min tekst. dejligt du kan følge min tekst, selv om den er fra en tid du ikke kender til. Nej, det bliver ikke til mere imellem de to unge mennesker.
   Kh Marli

 16. Hej Marli,
  En fin historie hvor man ser personerne for sig i de to sammenfiltrede trekanter:
  pige + hp + Tim og
  pige + ny kæreste + Tim.
  Et meget spændende drama som du lægger godt op til.
  Du har din roman i skuffen men du røber ikke hvad der blev af Tim så jeg må leve med min nysgerrighed 🙂

  Stilen er en anelse for udpenslet for min smag, især i den lange dialog mellem pigen og hp. Jeg synes ikke vi behøver at få alle detaljerne, og nogle af replikkerne ville blive mere mundrette hvis der var lidt færre informationer.
  Men jeg har alligevel nydt at læse din tekst. Tak for oplevelsen.
  kh Emma

  1. Hej Emma,
   Du er tilgivet for at vrøvle lidt. Tak for alle dine gode kommentarer til mig. Dem kan jeg godt bruge til noget, når jeg skal i gang med at stramme lidt op i mit manuskript, som ganske rigtigt ligger i en skuffe. Altid dejligt, når nogen vil kommentere på noget og give råd som ville passe bedre ind i tekst og historie. Så jeg siger tak. Også fordi du kiggede ind hos mig.
   Kh Marli

 17. Hej Marli.

  Du har skrevet en dejlig tekst om forelskelse i ungdommen anno 1958.

  Men jeg har altså nogle bemærkninger til den som mand, der engang også har været teenager.
  Jeg har tænkt mig at give dig hele armen, så du må endelig være opmærksom på, at dette kun er min mening, og kun udtryk for hvordan lige jeg læser og opfatter din tekst.
  Jeg syntes godt om den måde du skriver på, så her er det kun spørgsmålet om hvordan du som kvinde skriver som mand.

  Omkring 1962 var jeg i teateret og se den helt nye Musical Teenagerlove, og har igennem årene ofte tænkt på en bestemt scene der så flot beskrev en ung mand.
  Pigen siger til sin kæreste: “Kom og se den smukke måne” Han går hen til vinduet hvor hun står, kigger ud og siger: “Ja den er meget pæn”.

  Jeg mener at du lægger alt for mange kvindelige tanker ind i din hovedperson. Han tænker f.eks.: “sådan en smuk lørdag aften” Sådan tænker han ikke i den situation. Husk nu, at det kun er min mening.
  Din hp. tænker også: “der sidder der i sit flotte lædertøj”, jeg tror ikke han vil tænke sådan om sin konkurent, altså “flotte” det er efter min mening kvindesprog også.
  Som 18 årig siger hans kæreste medens de kysser og krammer, og som han har kendt i 4 år: “Jeg vil have mere af dig”
  Altså Marli, jeg kan godt fortælle dig, at de ord starter en ild der ikke er til at slukke, i den unge mand, og det er komplet ligegyldigt om han mister sin læreplads eller hun bliver gravid. Her går de store indbyggede drifter igang.
  Så bliver din hp. på et tidspunkt “forfjamsket”, det gør en ung mand på 18 år ikke, han bliver et eller andet andet.
  At han som 18 årig vælger sin kammerat fremfor at have sex med sin kæreste, kan kun betyde een ting, han er bøsse.

  Jeg håber du kan bruge mine betragtninger til noget,

  De bedste hilsner

  Le©nius.

  1. Hej leonius.
   Hvorfor får du mig altid til at grine. jo, det gør du fordi du har den dejligste måde, at kommentere på. Og du gør det også, så man kan se hele sammenhængen i et nyt lys. Nu kan jeg godt se, han tænker selvfølgelig ikke: Sådan en smuk lørdag aften. Nej han tænker kun: Sådan en lørdag aften. Så her får du mig til at rette.
   Og flotte lædertøj.Så må det blive:skide lædertøj, eller noget i den retning. – Er det godtaget?
   Og nej Leonius, min hp er ikke bøsse. :o))) Han vil gerne sin kæreste. Jeg ved ikke lige nu, hvad jeg skal stille op med ham, for du har sikkert ret. Bliver en ung mand tilbudt sex ville han nok tage imod det. Forfjamset, ja det er nok tøsesprog. Så bliver det: Forvirret. En ung mand kan godt blive forvirret, kan han ikke?
   Leonius, jeg kan sagtens bruge dine betragtninger til noget godt. Som du vil se, retter jeg lidt op i teksten, nu med det samme. Tak for alle dine gode kommentarer.
   Kh Marli.

  1. Hej Dorte.
   Tak for din kommentar på min teks. Skønt du synes den er velskrevet og lige ud af landevejen. Der er jeg glad for.
   Kh Marli

Skriv et svar